SLĂTINEANUL FLORIN BARBU L-A PUS LA PUNCT PE BARONUL DE VRANCEA

Directorul general al Sistemului National de Îmbunătățiri Funciare (SNIF), olteanul nostru, Florin Barbu , a organizat o vizită in Moldova a primului ministru si a ministrului agriculturii,cu ocazia inaugurarii unui important obiectiv de irigații cu impact național.

0
2021

Jurnaliștii de la recorder.ro au surprins momentul când vicepreședintele PSD, Marian Oprisan, l-a amenințat pe directorul general al Agenția Naționale de   Îmbunătățiri Funciare(ANIF) , Florin Ionuț Barbu, pentru că acesta a îndrăznit să îl contrazică. Totul s-a întâmplat în timpul vizitei lui Dăncilă în Vrancea, în urmă cu două zile. La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii Petre Daea.

Reacția halucinantă a lui Oprișan a plecat de la afirmația lui Florin Barbu potrivit căreia era pentru prima dată când se pompat apape canalul Ruginești-Pufești- Panciu Oprișan a intervenit și a spus că „A avut odată, când s-au făcut probe”. Directorul Florin Barbu a ținut însă să îl contrazică pe Oprisan: „N-a ajuns niciodată aici, probele au fost numai în gol”.

La scurt timp, Oprișan a rămas în urma delegației participante la eveniment,  din care făcea parte premierul și ministrul Agriculturii, și l-a strigat pe Barbu. Directorul a ajuns la el fără să știe ce urmează.

„Să nu mă mai contrazici niciodată, ai înțeles? S-au făcut probe pe canal, da?”, l-a amenințat baronul Oprișan, considerând că reacția lui halucinantă nu a fost ,,rinsă,, de presă. S-a înșelat. Iată dovada surprinsă de colegii de la recorder.ro.