SLĂTINEANUL FLORIN BARBU L-A PUS LA PUNCT PE BARONUL DE VRANCEA

Directorul general al Sistemului National de Îmbunătățiri Funciare (SNIF), olteanul nostru, Florin Barbu , a organizat o vizită in Moldova a primului ministru si a ministrului agriculturii,cu ocazia inaugurarii unui important obiectiv de irigații cu impact național.

3
1753

Jurnaliștii de la recorder.ro au surprins momentul când vicepreședintele PSD, Marian Oprisan, l-a amenințat pe directorul general al Agenția Naționale de   Îmbunătățiri Funciare(ANIF) , Florin Ionuț Barbu, pentru că acesta a îndrăznit să îl contrazică. Totul s-a întâmplat în timpul vizitei lui Dăncilă în Vrancea, în urmă cu două zile. La eveniment a fost prezent și ministrul Agriculturii Petre Daea.

Reacția halucinantă a lui Oprișan a plecat de la afirmația lui Florin Barbu potrivit căreia era pentru prima dată când se pompat apape canalul Ruginești-Pufești- Panciu Oprișan a intervenit și a spus că „A avut odată, când s-au făcut probe”. Directorul Florin Barbu a ținut însă să îl contrazică pe Oprisan: „N-a ajuns niciodată aici, probele au fost numai în gol”.

La scurt timp, Oprișan a rămas în urma delegației participante la eveniment,  din care făcea parte premierul și ministrul Agriculturii, și l-a strigat pe Barbu. Directorul a ajuns la el fără să știe ce urmează.

„Să nu mă mai contrazici niciodată, ai înțeles? S-au făcut probe pe canal, da?”, l-a amenințat baronul Oprișan, considerând că reacția lui halucinantă nu a fost ,,rinsă,, de presă. S-a înșelat. Iată dovada surprinsă de colegii de la recorder.ro.

3 COMENTARII

  1. Asa sunt toti ,, baronii rosii” gen Oprisan,Dragnea,Stanescu….niste îngâmfați,parveniti si diletanți..

  2. Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, sustine ca PSD nu trebuie sa isi ceara scuze pentru evenimentele din Piata Universitatii din 1990, adaugand ca modul in care fortele de ordine au actionat la acel moment a fost „cat se poate de natural”, intrucat „la violenta se raspunde cu violenta”.
    Dar Paul Stanescu,ce zice despre evenimentele din 90?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here