Conferința Județeană a PSD Olt a stabilit delegații la Congres

0
1382

Reprezentanții PSD Olt s-au întâlnit vineri, 2 martie 2018, în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, în cadrul Conferinței județene a partidului, pentru a stabili delegații care vor participa la Congresul PSD din 10 martie 2018, care va avea loc în București.

Delegații au fost stabiliți din rândul parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, reprezentanți ai organizațiilor de tineret, femei și pensionari. În total au fost stabiliți 158 de delegați din Olt care vor participa la Congresul PSD din 10 martie. Ședința a fost condusă de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu și secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu. La finalul Conferinței județene, liderul social democrat din județul Olt a declarat că Liviu Dragnea nu are nevoie de un vot de confirmare în cadrul Congresului.  „Nu cred că Liviu Dragnea are nevoie de un vot de confirmare şi este un congres care nu va ridica probleme. Faptul că va trece prin congres şi va ieşi tot preşedinte este o confirmare în sine. Nu ştiu dacă se va pune problema şi se va supune cumva la vot această reconfirmare”, a declarat președintele executiv al PSD Olt.

La Congresul PSD din 10 martie ar urma să fie aleşi mai mulţi vicepreşedinţi ai partidului, dar şi preşedintele executiv, funcţie deţinută în prezent de Niculae Bădălău. Convocarea congresului a fost cerută de Liviu Dragnea, care a declarat că va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

Ilie Bîzoi