Paul STĂNESCU, dorit premier de conducerea PSD

8
1359

Președintele Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, s-a consultat în cursul serii trecute cu membrii importanți ai partidului din Moldova și ar fi declarat că ”Paul ar fi un foarte bun prim-ministru, un om pe care ne putem baza cu toții”, referindu-se la actualul vicepremier.

În ceea ce privește situația politică actuală, suntem îndreptățiți să credem că cea mai potrivită persoană pentru funcția de premier este olteanul Paul Stănescu. El reprezintă o punte de legătură permanentă între politic și guvern, fiind agreat de majoritatea liderilor partidului.

Acesta dovedește tact, abilități înalte de comunicare și o experiență în administrație de care scena politică are nevoie. Ne-am dori să fie puse pe o treaptă mai înaltă calitățile sale, pentru ca evoluția țării și, implicit, a județului Olt să aibă rezultate remarcabile, cu care să ne mândrim la nivel european.

Stănescu este în prezent ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și vicepremier în guvernul Tudose. Numirea sa a fost făcută pe 17 octombrie 2017, din funcția de senator al Parlamentului României.

 

8 COMENTARII

  1. Ati inebunit cu toti spunand ca Stanescu ar fi bun de premier ca are abilitati cand individul asta nu este bun nici de pus greutate pe varza , nici de sperietoare in porumbi . Asta nu a facut nimic bun pentru cei care lau votat . De la Stoenesti la Corabia este cea mai mare densitate de populatie iar cele 9 comune nu au apa canal si drumuri asfaltate iar soseaua nu a mai fost asfaltata din 1983 iar 40 % din asistati sociali sunt analfabeti iar Stanescu ziceti ca este bun de premier pai daca vom fi mai dezvoltati decat Vasluiul este bine pentru cel mai sarac judet si sa nu ni se mai zica CIUMA ROSIE la OLT ca suntem saraci asa cum Stanescu are nevoie sa ramanem

  2. Paul Stanescu nu are nicio sansa pentru a fi numit primul ministru al Guvernului Romaniei,deoarece nu are calitati morale si profesionale pentru o asemenea functie inalta de demnitate publica.Probabil o sa fie prim-ministru in Republica Madadascar,deoarerece Radu Mazare vrea sa aduca acolo toti corupti din PSD,exPDSR si FSN.Oricum,Klaus Iohannis a spus destul de clar ca o refuze numirea altui premier din parte PSD…

  3. Paul Stănescu, primul tractorist din istoria României care ajunge prim-ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva. Face Dragnea, că el este PSD. Un partid care, pe repede înainte, se confundă cu statul. La fel ca PCR. Cu aceleași biografii falsificate. La Stănescu în CV scrie că a absolvit Facultatea de Agronomie Craiova. Dar nu spune că a făcut-o la FF, cu metode „tradiționale” în acele vremuri, în timp ce el era tractorist. Pentru că, mai nou, fiind absolvenți, la bază, de licee modeste sau școli profesionale, pesediștii ajunși acum la putere nu vor să se știe acest lucru. Își falsifică biografiile, asemeni precursorilor lor, comuniștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here