Paul STĂNESCU, dorit premier de conducerea PSD

0
1418

Președintele Partidului Social-Democrat, Liviu Dragnea, s-a consultat în cursul serii trecute cu membrii importanți ai partidului din Moldova și ar fi declarat că ”Paul ar fi un foarte bun prim-ministru, un om pe care ne putem baza cu toții”, referindu-se la actualul vicepremier.

În ceea ce privește situația politică actuală, suntem îndreptățiți să credem că cea mai potrivită persoană pentru funcția de premier este olteanul Paul Stănescu. El reprezintă o punte de legătură permanentă între politic și guvern, fiind agreat de majoritatea liderilor partidului.

Acesta dovedește tact, abilități înalte de comunicare și o experiență în administrație de care scena politică are nevoie. Ne-am dori să fie puse pe o treaptă mai înaltă calitățile sale, pentru ca evoluția țării și, implicit, a județului Olt să aibă rezultate remarcabile, cu care să ne mândrim la nivel european.

Stănescu este în prezent ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și vicepremier în guvernul Tudose. Numirea sa a fost făcută pe 17 octombrie 2017, din funcția de senator al Parlamentului României.