Preşedintele PRM Corabia, desfigurat în trafic

11
6377

Preşedintele PRM Corabia,  Ştefan Constantin, a trăit în urmă cu câteva  zile o experienţă traumatizantă care cu siguranţă îl va urmări mult timp de acum înainte. Acesta a fost aproape desfigurat, în timp ce se afla în trafic, de nişte cetăţeni de etnie romă din Corabia. Totul, s-a întâmplat ziua în amiaza mare pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Corabia. Deşi la aceea oră în trafic se aflau şi alţi conducători auto, nimeni nu a luat atitudine.

Ştefan Constantin, preşedintele PRM Corabia, şi profesor de gimnastică şi masaj la Spitalul din Corabia a primit în urmă cu câteva zile o bătaie soră cu moartea de la nişte cetăţeni romi din localitate. După nefericitul incident, preşedintele PRM Corabia a ajuns la Poliţie şi ulterior la spital. „În ziua de 12.12.2017 mă aflam în trafic pe strada Tudor Vladimirescu din direcţia Biserică-Marteli-Cimitir în faţa mea un cortegiu mortuar (erau nişte cetăţeni romi). Nu am putut să depăşesc şi merg 200-300 de metri în spatele lor . Când s-a eliberat locul să pot să intru în depăşire, am intrat în depăşire. La un moment dat erau două persoane acolo şi am claxonat şi au trecut prin faţa maşinii şi au venit la mine. Eu am deschis geamul crezând că vor să-mi zică ceva. Am deschis geamul şi m-am pomenit cu un pumn în ochi. Au tras de uşă şi s-au pus cu picioarele pe mine. Mai eram cu o persoană în maşină. Nu am putut nici să vorbesc, nici să mă apăr. M-a prins total nepregătit. Hainele de pe mine le-au rupt, am primit nişte picioare în gură, în ochi, în piept şi în abdomen. M-au maltratat. Nu am putut să reacţionez, nu am putut să mă dau jos”, a declarat pentru Gazeta Oltului, preşedintele PRM Corabia.

După ce a fost aproape desfigurat preşedintele PRM Olt a mers direct la Poliţie. „Bineînţeles că am mers la Poliţie. Mi-au făcut ei poze că mi-au vandalizat maşina, mi-au rupt oglinda, au dat în uşi. Au făcut pozele şi toate cele. Ulterior i-a identificat şi i-au adus la audieri. Poliţia i-a întrebat ce au avut cu mine. Ei au spus că doar m-au scuipat şi femeile lor au sărit la mine şi ei au sărit să ia femeile să nu mă bată”, a spus Constantin.

 

De la Poliţiei, profesorul de gimnastică şi masaj a mers la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. „M-am dus la spital, m-au internat, m-au ţinut  la perfuzii, m-au trimis la Slatina. Am ajuns şi la Serviciu Judeţean de Medicină Legală. La SJML la Slatina mi-au dat să mai fac nişte investigaţii şi m-au chemat pe 3 ianuarie. În urma loviturilor primite cu pumnii şi picioarele am avut mandibula deplasată şi lucrările dentare distruse .Vă spun că de trei patru zile la mine este un du-te vino la poartă, că vine toată lumea din oraş că mă ştie cine sunt, un om onorabil”, a spus preşedintele PRM Corabia.

Deja liderul PRM Corabia a luat legătura cu un avocat pentru a întreprinde  demersurile legale împotriva agresorilor. „Am vorbit şi eu cu un avocat. Plângerea se poate face în termen de 90 de zile. O să facă Poliţia. Oricum o să fac şi eu”, a conchis Constantin. Durerea cea mai mare a preşedintelui PRM Corabia nu este cea fizică provocată de loviturile primite, spune acesta, ci indiferenţa manifestată de ceilalţi conducători auto, martori la această scenă.

Ilie Bîzoi

 

11 COMENTARII

  1. Acestor țigani le-ar trebui băgați în cur niște țăruși care să le iasă prin creieri. Să simtă durerea și să moară…fericiți că au scăpat! Dar…cine să facă asta?

  2. Sincer imi pare rau de ce i-sa intamplat D-lui Profesor…sant alaturi de dainsul,dar acesta e inceputul….cat de curand tigani vor conduce orasul,daca nu cumva il conduc cumva?,,,edili ii folosesc ca forta de votare sa-si atinga scopurile personale,,,lipsa de educatie si mai ales PASIVITATEA organelor de politie,jandarmerie,etc…si nu in ultimul rand,,,,LASITATEA si lipsa OPINIEI PUBLICE a locuirorilor comunei CORABIA…..RUSINE…

  3. Atata timp cat politicienii nostri sunt preocupati doar de conditiile din puscarii, de drepturile infractorilor si nu de siguranta noastra a celor multi si cinstiti, acesta va fi rezultatul. Violentele au căpătat cote alarmante pentru noi cei de rand care circulam cu metroul nu pentru cei care circula cu masini parlamentare, girofar, garda de corp si salarii de mii de euro.

  4. ,,….sunt un om onorabil….,,!!! Și șef la Partidul lui Vadim Tudor! Tu ești doar unul din căruța răsturnată pe acolo. Nu mă bucur că ai încasat-o, fugi la PSD, la căldură, dar sunt sigur că țiganii aceia nu te-au bătut fără motiv. Ia mai gândește-te, nu te mai autovictimiza! PRM-ul tău s-a dus pluii de suflet, cu șef cu tot.

  5. Totul se datorează faptului ca aceasta ednie roma se lăsa ușor influențată in perioada alegerilor. O găleată un zahar un ulei. Ba mai mult au de castigat de pe urma voturilor ajutor social si protecție la controale anaf etc. Deci cine nu asculta de șefi da ochii cu clanurile locale si iese fum. Sper sa înțelegeți ceea ce am vrut sa scriu aici. Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here