FIICA LUI DAN DIACONESCU ÎȘI LANSEAZĂ PROPRIA TELEVIZIUNE!

0
888

Fiica celebrului Dan Diaconescu, Dona, își lansează televiziune, chiar de 1 Decembrie. Adolescenta nu e deloc străină de lumea în care tatăl ei a făcut istorie. Deși are doar 16 ani, a reușit să acumuleze experiență în presa scrisă, iar acum e pregătită de „boom-ul” în TV. 

Dragostea pentru presa scrisă, dar și pentru televiziune par să se fi transmis în familia lui Dan Diaconescu. La doar 16 ani, Dona Diaconescu are planuri mărețe și își dorește să continue tradiția familiei. Adolescenta își lansează propria televiziune și, cu siguranță, are șanse de succes. Nici n-ar avea cum să fie altfel, dacă ne gândim că tatăl ei este și „tăticul OTV”.

Ce fel de televiziune lansează fiica lui Dan Diaconescu

Potrivit surselor CANCAN.RO, Dona nu e străină deloc de lumea televiziunii. Adolescenta urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde, în mod frecvent, a redactat articole pentru revista școlii. Iar cum trend-ul podcast-urilor este urmat de tot mai mulți tineri, fiica celebrului prezentator TV și-a dorit să îmbine cele două „ramuri” și astfel să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România.

Tot aceleași surse ne-au dezvăluit că subiectele pe care fiica patronului OTV le va aborda vor face parte din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri. 1 Decembrie 2021 este data oficială la care fiica lui DD va putea fi văzută în postura de prezentator TV. Sediul din Primăverii a fost amenajat corespunzător, astfel încât proiectul să meargă „ca pe roate”.

În tot acest timp, Dan Diaconescu, în vârstă de 53 de ani,  așteaptă ca CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului –  să ia o decizie, după ce i s-a interzis să mai desfășoare orice activitate ce ține de presa scrisă sau audio-video, până la data de 4 martie 2025.

Sursă: www.cancan.ro