Termen prelungit pentru depunerea ofertelor privind operaţionalizarea Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor din Olt

0
314

Termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru operaţionalizarea Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor din Olt s-a prelungit până pe 15 decembrie. Asta după ce conducerea Consiliul Judeţean Olt a solicitat Agenţiei Naţionale de Achiziţii Publice, prelungirea termenului de depunere a ofertelor, din cauza unor contestaţii care nu au primit încă un răspuns de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. „Pentru concesionarea depozitului de la Bălteni, Consiliul Judeţean a solicitat prelungirea termenului de depunere a ofertelor până pe 15 decembrie pentru a primi decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în urma contestaţiilor înregistrate”, a precizat Miruna Ginerică, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Olt.

Termenul iniţial pentru depunerea ofertelor era de 6 decembrie, pentru operarea Depozitului ecologic de deşeuri de la Bălteni şi a staţiilor de transfer, respectiv 7 decembrie, pentru colectarea şi transportul gunoiului de la populaţie.

Ilie Bîzoi