Liberalii susțin inițiativa „Pro Imunizare”

2
109

Liberalii susțin adoptarea legii vaccinării obligatorii și au vrut să ofere cetățenilor un exemplu în acest sens.

Mai mulți deputați liberali, printre care și deputatul de Olt, Gigel Știrbu, au profitat marți de inițiativa Asociației „Pro Imunizare” și au făcut vaccinul antigripal.

Deputații se pot vaccina antigripal gratuit, la Palatul Parlamentului în aceste zile. Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaților, în colaborare cu Asociația „Pro Imunizare”, organizează la Palatul Parlamentului o campanie de vaccinare antigripala gratuită, în perioada 13 – 15 noiembrie. Prin această campanie de vaccinare, Asociația „Pro Imunizare” și-a propus să informeze despre importanța imunizării prin vaccinare, gripa fiind o boală contagioasă ce nu trebuie subestimată.

În contextul scăderii acoperirii vaccinale în România și a numeroaselor semnale de alarmă transmise de către specialiști parlamentarii au vrut să ofere astfel un exemplu pozitiv. Toate costurile acestei campanii sunt suportate de către Asociația „Pro Imunizare” și partenerul său furnizor de servicii medicale, care va pune la dispoziție 200 de doze de vaccin și două echipe medicale pentru vaccinarea propriu-zisă.

2 COMENTARII

 1. ”Toate costurile acestei campanii sunt suportate de către Asociația „Pro Imunizare” și partenerul său furnizor de servicii medicale, care va pune la dispoziție 200 de doze de vaccin și două echipe medicale pentru vaccinarea propriu-zisă.”

  Ce generos din partea asociației ”Pro Imunizare”, să-și facă reclamă le otrăvuri cu ajutorul parlamentariul! Fiți însă fără grijă, își vor recupera costurile cu vârf și îndesat.

 2. Leii care pleacă la vântătoare știu (adesea dintr-o experință amară) că în fața unor bivoli maturi, care nu se lasă intimidați cu una cu două, nu au practic nicio șansă. O singură lovitură de corn poate fi fatală pentru un leu. Pe vițeluș însă îl pot doborî fără probleme (vițelușul nu dispune de nicio armă care să-l apere de colții leilor). Există însă o singură piedică – vițelușul stă lângă mama sa, o mamă puternică care își iubește nespus de mult puiul, nefiind dispusă să renunțe la luptă cu una, cu două. În plus, perechea compusă din bivoliță și vițeluș este înconjurată de alți bivoli și bivolițe la fel de puternice. Și atunci ce fac lei? Care este cheia succesului lor?

  1. Frica! Frica instinctivă a cornutelor (oricât de mari și de puternice nu ar fi acestea) față de prădătorii lor. Dacă leii reușesc să pună turma pe fugă, atunci rezultatul vânătorii este într-o mare măsură garantat.
  2. Devide et impera! Devide și cucerește. Printr-un efort bine coordonat, leii vor face tot ceea ce este posibil pentru a desprinde o pereche (bivoliță și vițel) de turmă.
  3. În acest moment tot ceea ce le mai rămâne leilor să facă este să despartă vițelușul de bivoliță. Un vițeluș singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mamă-sa – este o VICTIMĂ SIGURĂ.

  Nu exact aceeași STRATEGIE o urmăresc și hienele cu față de om (navaccinate împotriva VIRUSULUI FASCISMULUI) care au împânzit Ministerul Bolilor și Peștera de Tâlhari care și-a pus în gând să fure de la români tot ceea ce le-a mai rămas: COPIII și LIBERTATE?! Prin manipularea sentimentelor de frică, prin minciună, prin distorsiune, prin amenințări și amenzi cocoșante, prin activarea Barnevernetului românesc (pe modelul odiosului Barnavernet norvegian), prin coruperea factorilor de decizie, se caută, CU ORICE PREȚ, despărțirea copiilor de părinții lor iubitori. Odată despărți de părinții lor, COPIII sunt VICTIME SIGURE. Împotriva colților hienelor copiii nu au absolut nicio armă de apărare.

  ”Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” 1 Petru 5:8

  În fața amenințărilor care ne stau în față există un lucru pe care nu ni-l putem permite nicidecum: nu ne putem permite să ne fie frică de hiene. Oricât de fioroase, oricât de crunte, oricât de sângeroase nu ar fi – hienele POT și TREBUIE să fie învinse.

  Citiți vă rog, CU FOARTE MARE ATENȚIE, următoarele versete din Apocalipsa:

  ”6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieţii.
  7 Cel ce va birui va moşteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui şi el va fi fiul Meu.
  8 Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.” Apocalipsa 21:6-7

  Cine sunt cei care stau în fruntea listei celor care vor aruncați în focul iadului?! Fricoșii!!!

  De aceea, apelul meu către ORICE BĂRBAT din această țară este acesta: LUPTAȚI, luptați pentru copiii voștri, luptați pentru libertate voastră! Pentru un bărbat este mai onorabil să moară în picioare, cu sabia în mână, decât să trăiască în genunchi, cu coada între picioare. Sabia?! Da, sabia! Următoarea sabie:

  ”Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.” Evrei 4:12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here