O mașină a luat foc la Jitaru

0
484

Un autoturism a ars în proporție de 80 % în urma unui incendiu izbucnit, de la un scurtcircuit electric. Evenimentul a avut loc luni seara, în localitatea Jitaru, județul Olt.

Un bărbat a vrut să remedieze o problemă electrică apărută la propriul autoturism, fapt pentru care a decis să apeleze la ajutorul unui mecanic. Acesta însă, în loc să repare mașina, l-a lăsat în pagubă pe proprietar.

La fața locului au acționat imediat pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor, autoturismul era cuprins de flăcări în proporție de 80%, incendiul fiind stins în scurt timp de echipajul de stingere. Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Jitaru, care prezenta arsuri de gradul I și II pe fața și membrele superioare. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina“, au declarat reprezentanții ISU Olt.

Pacientul transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate este se pare mecanicul la ajutorul căruia apelase bărbatul.