Parcul din zona BCR, modernizat de Primăria Slatina

0
481

Primăria Slatina va demara lucrările de reamenajare a zonei situată lângă BCR, vizavi de fostul complex comercial ”Vacanța”.

Potrivit autorităților locale, în acest perimetru va fi ridicată o pergolă tip ”tunel” pe o lungime de aproximativ 170 metri, construită din ciment și piatră fasonată, prevăzută cu diverse specii de plante agățătoare, care va traversa întreaga zonă. De asemenea, va fi înlocuit mobilierul urban – bănci și coșuri de gunoi, se vor planta pomi și gazon, vor apărea noi aranjamente florale, se vor monta stâlpi noi de iluminat și un sistem de irigare a gazonului cu aspersoare.

Lucrarea este realizată în regie proprie de către firma SC Dezvoltare Urbană SRL aflată în subordinea Primăriei Slatina și este preconizată a fi terminată în aproximativ o lună de zile.