Primăria Slatina va contracta un împrumut de 450 de miliarde de lei

6
494

Aleşii locali ai Slatinei au aprobat, în sedinţa de marţi, contractarea unui împrumut în valoare de 450 de miliarde de lei vechi pentru realizarea unor investiţii necesare dezvoltării municipiului.  Proiectul de hotărâre care vizează acest împrumut a fost adoptat în ciuda opoziţiei consilierilor PNL.

Finalizarea sălii polivalente, izolarea blocurilor, construirea sălii de sport a Şcolii numărul 7, containere de gunoi îngropate, extindere sistem supraveghere video, extindere clădiri Colegiul Minulescu, sistem irigaţii Club Nautic, modernizare infrastructură rutieră varianta veche ocolitoare a Slatinei (Bd Brâncoveanu- Piteşti- Oituz) sunt doar câteva dintre investiţiile pentru care Primăria Slatina are nevoie de fonduri. Împrumutul contractat de primărie are o valoare de 45.000.000 lei, cu o maturitate de 10 ani, perioadă de graţie de doi ani şi o perioadă de rambursare de opt ani.

 

6 COMENTARII

 1. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, locuințe, împrumuturi pentru autoturisme, împrumuturi pentru studenți, consolidarea împrumuturilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc .. Sau refuzați creditul de la o bancă sau contracte pentru unul sau mai multe motive financiare. Sunteți cel mai probabil decizia sa de împrumut! Eu sunt pastorul unui creditor privat, un împrumut acordat companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii la un nivel scăzut și accesibil de 2%. Ești interesat? Contactați-ne pentru a vă vindeca după transferarea împrumutului în termen de 48 de ore. CONTACT: (winniefredwalter@gmail.com)

  Informații detaliate despre aplicație

  Nume:
  Identificator Facebook:
  Data de nastere:
  Podea:
  Condiție:
  Adresa:
  Locație
  Condiție:
  stat
  O tara:
  Telefon:
  El. adresa:
  Scopul creditului Statut:
  Suma creditului:
  Durata creditului:
  Venitul net lunar.

  Înapoi la mine cât de curând posibil cu ajutorul acestor informații
  Pentru a obține mai multe informații.
  Sper să aud de la tine.

  Vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze,

  Dle Walter

 2. Ați căutat un creditor sau investitor legitim și cinstit? aici este oportunitatea pe care ați căutat-o, în Russell Loan Investments oferim împrumuturi la o rată a dobânzii scăzută de 3% și oferim următoarele tipuri de credite de mai jos și ideea.

  Acasă Împrumut
  Împrumut auto
  Proprietate imobiliara
  Proiectul companiei
  Împrumuturi de afaceri
  Împrumut pentru a cumpăra proprietate
  Extinderea companiei
  Împrumut personal [sigur și nesecurizat]
  Student împrumut
  Împrumutul Xmas și multe altele.

  Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru oricare dintre aceste motive, vă rugăm să ne contactați astăzi la adresa de e-mail a serviciului nostru de îngrijire a clienților: russell.credit40@gmail.com sau ne puteți scrie prin: +1 (619) -345-7498

 3. Buna,
  Sunt doamna Maria Heinze, creditor privat de împrumut care vă oferă o oportunitate de împrumut pe viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile și aveți nevoie de un împrumut pentru a vă mări afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ceva mai mult? suntem aici pentru a pune capăt tuturor problemelor dvs. financiare. Acordăm bani persoanelor care au nevoie de ajutor financiar și celor care au nevoie de bani pentru a-și plăti facturile și pentru a investi în afaceri. rata dobânzii este de 2% și vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că putem oferi asistență fiabilă și benefică și că vom fi dispuși să vă oferim un împrumut. Deci, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la:
  mariaheinze@marquezfinanceltd.com

 4. bună
  Noi lucram pentru a găsi debitori peste tot în lume.
  Vă informăm că oferim fonduri de la $5000 la 10.000.000.
  Lungimea maximă a notei de credit este de 30 de ani.
  Rata de 1,5% la 3% pe an.

  Spune-ne cât de mult ai nevoie şi cât de mult timp de răscumpărare
  Aştept veşti ca să te fac fericită.
  Adresa de contact: sven.weine@hotmail.com
  Sven W.

 5. Buna,
  Eu sunt dna Esther Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
  (estherpatrick83@gmail.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here