Rotea, șef la SJU Slatina?!

7
869

După ce a pierdut startul în mai multe instituții publice, pentru Cătălin Rotea se pare că va ieși din nou soarele. Pe surse a apărut mai nou un zvon care îl plasează pe acesta în fruntea unei instituții publice. Cătălin Rotea de la 1 septembrie se pare că va prelua șefia de la Spitalul Județean de Urgență Slatina.    

Aceleași surse spun că actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Elena Vișan va fi numită într-o altă instituție publică la fel de importantă. Parcursul carierei sale a fost unul fulminant. În 2013 acesta a ocupat funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Olt şi pe cea de prefect al judeţului Olt în perioada septembrie 2013 – martie 2014. În 2015, Rotea a fost numit la Ministerul Dezvoltării Rurale şi Administraţiei Publice, pe un post de consilier, iar în perioada 2015-2016 a condus Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt. Începutul lui ianuarie 2017 l-a prins pe Rotea în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, unde a stat mai puțin de trei luni. Acum odată cu numirea lui la SJU Slatina este clar că unitatea medicală va intra din nou în schimbări. Cu toții știm că odată cu schimbarea managerului acesta va veni cu noi ideii schimbări administrative.

7 COMENTARII

  1. Spagari la conducere !!!
    Vai mama noastra in ce tara traim cu infractori si spagari in functi de conducere!
    Acum la cine cara geanta cu spaga? Ca in 2014 o cara lui Paduraru!

  2. Pentru Marinete ( Visan ).Vai mama ta daca ai avea macar 5% din mintea lui Rotea nai mai face comentariile astea de cacat. Veziti de infractiunile pe care le faci tu si nu mai avea grija altora .

  3. mintea lu’ cocalarul de rotea la spagi sau la ce? analfabetule psd-ist de vlad ion , se scire ,,vezi-ti” , dar de unde sa stii tu asta cocalarule, de la visina sau de la piatra-olt ?? =)))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here