Accident cu victime pe Drum Național 6, în zona localității Fărcașele

0
493

Pompierii de la Garda Stoenești, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drum Național 6, în zona localității Fărcașele, la un accident rutier. 

 În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane. Trei persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale din partea salvatorilor, în sprijin venind și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Cei trei bărbați răniți, unul în vârstă de 42 de ani, din localitatea Călărași, județul Dolj, cu fractură la membrul superior stâng și hematom la cap, cel de-al doilea, în vârstă de 52 de ani, din comuna Fărcașele, cu traumatism toracic și traumatism umăr și cel de-al treilea, în vârstă de 24 de ani, din comuna Gostavățu, cu traumatism cranio-cerebral, au fost transportați la CPU Caracal. 

Din primele cercetări bărbatul de 42 de ani era șoferul unui Opel Vectra, pe care intenționa să-l cumpere. Cu el în mașină, în dreapta-față se afla bărbatul de 52 de ani, proprietarul mașinii care urma să facă tranzacția. Practic erau la un drive test.  Ambele mașini mergeau spre Caracal. Potențialul cumpărator a vrut să intre pe un drum secundar, a virat stânga, probabil fără să se asigure și a fost lovit se BMW.