Mihai Rotaru a anunțat transferul unui fotbalist japonez la Universitatea Craiova

0
196

Universitatea Craiova, echipa antrenată de Costel Gâlcă, face un transfer spectaculos la începerea noului sezon de Superliga.

Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, a anunțat oficial venirea unui fotbalist japonez.

Niponul transferat de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

La o zi după victoria cu UTA Arad, scor 4-2, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat realizarea unui nou transfer. Gruparea din Bănie l-a adus pe Takuto Oshima, mijlocașul defensiv de la Cracovia.

„Gâlcă a cerut de la început agresivitate și reactivitate. Nu poți fi reactiv fără să fii agresiv sau invers, sunt interdependete. Și atunci toți jucătorii pe care i-am luat sunt cu limite de agresivitate peste medie.

Vine Oshima (n.r. – mijlocașul japonez Takuto Oshima) care este un jucător foarte agresiv. E gata, e ok, e și pe lista UEFA pentru meciul cu Maribor, e apt și pentru partida cu CFR. Este închis transferul”, a declarat Rotaru potrivit www.prosport.ro

Gâlcă îi cere transferuri lui Mihai Rotaru: „Mai avem nevoie de ceva jucători”

Costel Gâlcă, tehnicianul Universității Craiova, spunea că pentru a face performanță trebuie să ai un lot cât mai numeros. Astfel, antrenorul grupării din Bănie i-a cerut întăriri lui Mihai Rotaru.

„Am avut multe acțiuni pe care am putut să le finalizăm în goluri. Mulțumit așa în general, dar mai avem nevoie de ceva jucători pentru a fi la alt nivel.

Dacă vrem cu adevărat să ne batem la tot avem nevoie de lot, de mulți jucători cu calitate.Mitriță a jucat bine și la Hermannstadt. Acum a fost decisiv, ca întotdeauna. Este printre puținii jucători din România care pot decide un meci.

L-am întrebat (n.r. pe Ștefan Baiaram) dacă poate să reziste vreo 20 de mine. A fost o inspirație că a intrat și a marcat. E important pentru încrederea lui.

(n.r. despre Andrei Ivan) Are o durere, dar sperăm săptămâna viitoare să rezolvăm această problemă medicală.

Echipa a făcut un joc bun, dar am avut momente în care am părut mai relaxați în meci. Asta mă supără. Voiam să controlăm meciul.

Maribor (n.r. în Conference League) e o echipă bună. A jucat mai bine decât Botev Plovdiv. Cei de la Botev au avut în față jucători mai buni și au decis calificarea”, a spus Costel Gâlcă, la flash-interviu.