Trei noi furnizori din Slatina și Balș, servicii medicale decontate de către CAS Olt

0
656

Trei noi furnizori din județ au intrat în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce înseamnă că de la 1 octombrie pot oferi servicii decontate de către stat.

Astfel, oltenii au acum la dispoziție un cabinet de Psihiatrie, la Balș, un cabinet de Cardiologie în Slatina, iar un furnizor oferă servicii medicale în regim de spitalizare de zi.

„Este vorba despre un furnizor care oferă servicii medicale clinice în specialitatea Psihiatrie, un furnizor de servicii medicale în specialitatea Cardiologie și un furnizor de servicii medicale spitalicești efectuate în regim de spitalizare de zi. Cabinetul de Psihiatrie funcționează în Balș, iar ceilalți doi furnizori sunt din Slatina”, au precizat reprezentanții CAS Olt.

În cadrul furnizorului de servicii medicale spitalicești efectuate în regim de spitalizare de zi, asigurații pot beneficia de servicii medicale în următoarele specialități: Cardiologie, Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Gastroenterologie, ORL și Balneoftiziologie.