DEZASTRU LA CONCURSUL DE LA SPITALUL JUDEŢEAN SLATINA

0
2934

Doar 10  candidaţi din cei 51 interesaţi de posturile vacante de infirmier, infirmier debutant și brancardier au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului, organizat de Spitalul Județean de Urgență Slatina, în data de 22 mai 2019. Unii candidați nu au reușit să scoată nici măcar 5 puncte din 100. Ba, mai mult lucrarile a trei candidați au fost notate cu 0 puncte.  

 S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului de infirmier, infirmier debutant și brancardier pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Este vorba despre 14 posturi vacante, din care două posturi de brancardier la Secția medicină internă și Secția ortopedie și traumatologie și 12 posturi de infirmieră din care 10 pentru debutantă, scoase la concurs în luna aprilie. Deşi zeci de persoane şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul celei mai mari unităţi sanitare cu paturi din judeţ, puţini sunt cei care au reuşit să şi promoveze proba scrisă.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 3,5 puncte, 3 puncte, ba chiar au fost trei lucrări notate cu 0 puncte. Pe de altă parte, cea mai mare notă obținută de un candidat a fost 77,5 puncte. De menționat că, 15 candidați au lipsit de la examen. Pentru cei care au trecut de proba scrisă a concursului, joi, 28 mai 2019, urmează interviul.