PSD Olt: ”Organizația municipală a PSD Caracal propune, pentru locul eligibil pe lista de candidați la Camera Deputaților, pe Bogdan Florian Mihuți”

0
319
Adrian Chesnoiu și-a anunțat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, retragerea de pe lista candidaților pentru alegerile parlamentare.
Este o decizie asumată și responsabilă venită pe de-o parte din cauza unor probleme de sănătate, și pe altă parte, din cauze juridice.
În consecință, organizația municipală a PSD Caracal propune, pentru locul eligibil pe lista de candidați la Camera Deputaților, pe Bogdan Florian Mihuți, un tânăr apreciat de comunitate, care a trecut prin toate etapele profesionale și politice și care va asigura reprezentativitatea unei organizații puternice. Bogdan, vicepreședinte al TSD Olt, ocupă poziția a treia pe lista pentru Camera Deputaților, demonstrând astfel încrederea noastră în vocea tinerilor. Am avut grijă ca fiecare regiune din județul Olt să fie reprezentată de oameni serioși și profesioniști, care sunt pregătiți să muncească în Parlament pentru a apăra interesele județului nostru. Programul nostru pentru Olt rămâne neschimbat și este dedicat dezvoltării durabile și modernizării tuturor comunităților locale.” transmite PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.