Mutări importante de la PRO România Slatina, la PNL Slatina

0
2426

Este dezastru în PRO România Slatina. În cursul zilei de miercuri, zeci de membrii au părăsit partidul lui Ponta pentru a se alătura echipei PNL Slatina. Printre cei care au făcut acest pas uriaș se numără și sportivul Romeo Costică. După adeziunea la liberali, sportivul a declarat următoarele:

Miercuri m-am decis totul trebuie să fie vizibil, toată echipa pe care am avut-o alături de mine în PRO RMANIA Slatina m-a urmat și împreună cu D S, Cristina Tomireanu ne-am alăturat în PNL Slatina. Mulțumesc celor aproximativ 40 colegi care au fost în sală și celor care astăzi nu au fost prezenți dar care m-au asigurat că vor merge alături de mine.” a precizat Romeo.

Din declarația acestuia a reieșit că în zilele următoare vor urma și alte veniri masive în PNL Slatina.

Și președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost  plăcut surprins de această schimbare neașteptată, declarând următoarele:

Filiala Olt a Partidului Național Liberal se lărgește și se întărește! În seara zilei de miercuri, Biroul Municipal al PNL Slatina a aprobat cu entuziasm primirea în rândurile noastre a peste 30 de noi membri, în totalitatea lor foști membri ai Pro România. Ne bucurăm pe această cale că valorile și idealurile liberale atrag tot mai mulți simpatizanți și membri noi, gata oricând să pună umărul la eforturile noastre pentru reconstrucția României. Le urăm bun venit noilor noștri colegi și îi asigurăm că vor găsi la noi deschiderea, comunicarea și colaborarea necesare muncii constructive într-o echipă. Împreună vom fi mai puternici!”, a conchis Voiculescu.