Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la Președinție

1
90

Mircea Geoană și-a anunțat miercuri candidatura la Președinție, printr-un clip postat pe rețelele sociale.

Decizia a fost anunțată prin intermediul unui videoclip publicat pe Facebook.

Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată! Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună. România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism. Haideți să renaștem împreună!”, a scris Mircea Geoană în mesajul care însoțește clipul său de lansare a candidaturii.

1 COMENTARIU

  1. Romănia își caută calea ….Dar adevărata cale este cea pe care ne-a arătat -o Mântuitorul nostru Iisus Hristos.El este Calea Adevărul și Viața.Din acest motiv noi trebuie să punem în funcția de conducere un om care este Unsul lui Dumnezeu.Dar cine este Unsul lui Dumnezeu.?!
    Dacă Dumnezeu este bun, Îi pasă de bunăstarea poporului, dacă Dumnezeu este omniprezent, Își alege oameni buni pentru a conduce poporul, dacă Dumnezeu este atotputernic, El va ajuta și va da putere monarhului de a fi victorios. Aceasta era în trecut conștiința oamenilor despre harul pe care Dumnezeu îl revărsa Regelui sau Împăratului. În conducerea poporului, Dumnezeu era Cel care îi oferea monarhului ajutor, îndrumându-l să ia ­deciziile cele mai bune. Domnul era Cel care are grijă ca slujba credincioasă a Unsului Său să dea roade care să îmbunătățească calitatea vieții și să creeze bunele condiții pentru mântuirea sufletelor oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.