Marius Oprescu: ”Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru votul extraordinar care ne-a plasat printre primele organizații social-democrate din țară”

0
148

Marius Oprescu, președintele reales al Consiliului Județean Olt, a ținut să le mulțumească oltenilor pentru votul acordat  la scrutinul din 9 iunie. Numărul mare de susținători a plasat organizația PSD Olt printre primele organizații social-democrate din țară.

Totodată, la nivelul județului Olt, din cele 112 localități, 95 au fost câștigate de social-democrați:

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru votul extraordinar care ne-a plasat printre primele organizații social-democrate din țară. Grație sprijinului dumneavoastră, am obținut o echipă remarcabilă formată din edilii a 95 de localități din cele 112. Împreună avem oportunitatea de a guverna cu responsabilitate și determinare, propulsând județul Olt către un nou nivel de dezvoltare. Deși nu am reușit să obținem toate rezultatele dorite, iar în Slatina cetățenii au ales altă viziune, respectăm decizia lor și îi asigurăm că vocea le va fi auzită, dorindu-ne pentru Slatina și slătineni măcar tot atâtea investiții de câte s-au bucurat în mandatele PSD. Uniți pentru viitor, avem energia și forța ca programele de guvernare locală prezentate să fie transpuse în realitate în fiecare localitate în parte. Vă mulțumim că ați fost parte a acestei misiuni!”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.