Marius Oprescu: ”În PSD Olt, întotdeauna între cetățeni, aleșii locali, județeni, parlamentari și Guvernul României a existat un parteneriat”

0
3
În cadrul conferinței pentru lansarea candidaților pentru Parlamentul României, Camera Deputaților și Senat, Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a declarat că face parte din ”Echipa care contează” și care are în spate 120.062 de voturi acordate de cetățenii județului Olt, la ultimul scrutin. Totodată, 94 din 112 primari sunt social-democrați, aceștia sunt oamenii care au dezvoltat comunitățile din care provin, care au atras fonduri europene, dar și guvernamentale, care au dezvoltat infrastructura rutieră, școlară, socială:
În PSD Olt, întotdeauna între cetățeni, aleșii locali, județeni, parlamentari și Guvernul României a existat un parteneriat care a reușit să răspundă așteptărilor cetățenilor și să facă lucruri bune și importante pentru județul nostru. În spatele nostru, vedeți nu doar o echipă politică, ci o forță puternică, unită, solidă și hotărâtă, care are în spate 120.062 de voturi acordate de cetățenii județului Olt, la ultimul scrutin. Suntem împreună o echipă, Echipa care contează! Sunt oamenii care au dezvoltat comunitățile din care provin, care au atras fonduri europene, dar și guvernamentale, care au dezvoltat infrastructura rutieră, școlară, socială. Sunt oameni care, într-un cuvânt, au ridicat nivelul de trai în comunitățile din care provin. Puterea pe care o avem ca echipă la nivel național este ceea ce ne permite să aducem mai multe investiții în județul Olt. Cu cât avem mai mulți parlamentari care să reprezinte județul la nivel central, cu atât avem mai multe șanse să influențăm deciziile, care se iau în Guvern și în Parlament. Iar aceste decizii se traduc direct în bani pentru investiții în infrastructură, spitale, educație și pentru toate proiectele care contează pentru oameni. ”Echipa Care Contează„ înseamnă responsabilitate, decizie și garanția investițiilor concrete în viitorul județului Olt!” a declarat Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.