Marius Oprescu împreună cu consilierii județeni PSD și-au preluat mandatele

0
638
Marius Oprescu împreună cu consilierii județeniai PSD Olt și-au primit miercuri, 19 iunie, mandatele din partea BEJ Olt.
Încrederea dumneavoastră ne încarcă, astăzi, cu responsabilitatea enormă de a vă reprezenta în calitate de președinte și consilieri ai Consiliului Județean Olt. Este o onoare și o datorie pe care ni le asumăm cu toată seriozitatea și devotamentul. Vom transpune în realitate fiecare așteptare și proiect esențial, având misiunea de a deschide o nouă pagină a dezvoltării în județul Olt, cu investiții majore în infrastructură, sănătate, educație, cultură sau protecția mediului. Cei 20 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat Olt reprezintă o majoritate covârșitoare în ecuația politică locală, demonstrând încă o dată că ați ales o viziune transparentă și eficientă de guvernare județeană, pentru care vă mulțumim. Încrederea și așteptările dumneavoastră reprezintă jurământul nostru de a servi comunitatea cu responsabilitate și respect. Consilierii județeni ai PSD Olt vor reprezenta vocea dumneavoastră din fiecare parte a județului.” a declarat Oprescu.
Marius Oprescu a câștigat al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Olt. Acesta îi va avea în echipă pe consilierii: Virgil Delureanu, Cătălin Ionuț Ivan, Mariana Matei, Valentin Ionuț Pîrvu, Titu Vîrban, Iulia Daniela Vlad, Dorin-Teodor Postelnicu, Petre Silviu Neacșu, Ion Voicu, Nicolae Vitan, Mirela Vasile, Gabriel Florin Nicolescu, Toma Prună, Cristian Butnariu, Emil Vergilius Marinescu, Constantin Popescu, Ionuț Mădălin Tobescu, Ionel Cristian Gheorghe, Crina Elena Jilavu și Ciprian Florentin Alexe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.