Florin Tiutiu: ”Aveam nevoie de acordul cetățenilor din comuna Nicolae Titulescu pentru a candida acum din partea PNL la Camera Deputaților”

0
378

Joi, 22 august, la sediul PNL Olt din municipiul Slatina a avut loc o conferință de presă la care au luat parte: Gigel Știrbu, deputat și președinte PNL Olt alături de Mario De Mezzo, primarul municipiului Slatina și președinte PNL Slatina, Marian Vasile, primarul comunei Studina și prim-vicepreședinte PNL Olt și Florin Tiutiu, primarul comunei Nicolae Titulescu.

În cadrul acestei întâlniri, liberalii au anunțat că pentru Camera Deputaților vor candida actualul deputat Gigel Știrbu și primarul Florin Tiutiu. Totodată, lista pentru senat va fi deschisă de edilul Marian Vasile.

Așa cum am mai spus și în trecut, nu a fost o decizie ușoară. Dar nu am luat-o singur, ci împreună cu locuitorii comunei mele. Ei m-au ales primar din partea PSD, prin urmare aveam nevoie de acordul lor pentru a candida acum din partea PNL. Iar pentru ei a contat omul, nu partidul.” a declarat Tiutiu.