Echipa PNL Olt a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

0
612

În prima zi a săptămânii în curs, în ziua sfântă în care ortodocșii o sărbătoresc pe Cuvioasa Parascheva, liberalii olteni și-au depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat la Biroul Electoral Județean Olt.

Avem o listă care cuprinde oameni cu experiență, oameni cu competențe dovedite în administrația locală și centrală, avem oameni la prima candidatură pentru Parlamentul României, oameni care aduc o energie pozitivă și proaspătă în cadrul Partidului național liberal. Este o listă pe care noi o aducem în fața locutorilor și cetățenilor din județul Olt ca fiind  rezultatul unei alegeri excepționale din partea noastră pentru ca județul Olt să aibă parte de o reprezentare așa cum o merită. Acest județ, credem noi, a început să facă o schimbare în bine, o schimbare pozitivă, schimbare care a început la alegerile locale din acest an, când locuitorii din Slatina au dovedit că cetățenii din Slatina își doresc altceva. Astăzi este o zi de mare sărbătoare pentru PNL și sperăm că în urma alegerii făcute de locuitorii județului Olt, cei care vor  prelua mandatul din partea PNL cu votul cetățenilor își vor duce la bun sfârșit mandatul în folosul și spre beneficiul locuitorilor acestui județ.” a spus Gigel Știrbu preşedintele PNL Olt, care deschide lista liberală la Camera Deputaţilor.

Reamintim care sunt candidații PNL Olt pentru Parlamentul României.

Camera Deputaților: Gigel Știrbu, Florin Tiutiu,  Ionel Obretin, Mariana Gheorghe, Sorin Jianu, Cristinel Rădoi, Adela Petrina Pantelie, Ionuț Rădulescu,  Constantin Cristian Dobre.

Senat: Marian Vasile,  Marius Bălașa, Laura Giura, Victor Iacobescu și Răducu Șurlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.