Consiliul PNL a validat candidatura lui Nicolae Ciucă

1
99

 Nicolae Ciucă a fost ales în unanimitate de colegii liberari pentru a candida la președenția României din partea partidului.

Reuniunea liberalilor, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, de la ora 11,00, în absența președintelui PNL Nicolae Ciucă. Candidatul PNL s-a aflat în cursul dimineții în zona puternic afectată de inundații din 13-14 septembrie 2024, unde a participat alături de premierul Marcel Ciolacu și de mai mulți miniștri la evaluarea situației.

Nicolae Ciucă a avut nevoie de o derogare pentru a putea fi desemnat candidatul formațiunii pentru funcția de președinte al României, vechimea pe care Ciucă o are în PNL nepermițându-i, conform Statutului, candidatura. Inconvenientul a fost rezolvat joi, în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Vă mulţumesc foarte mult, sunt onorat pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o astăzi. Şi sunt convins că acest vot de încredere reprezintă un angajament al dumneavoastră, alături de mine, să ducem mai departe tradiţia şi blazonul Partidului Naţional Liberal”, a fost prima reacţie a lui Nicolae Ciucă.

Delegatia de la Olt a votat în unanimitate ca Nicolae Ciucă să fie candidatul Partidului Național Liberal la funcția de Președinte al României.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.