Cătălin Grecu: ”Unul din cele 281 de voturi date împotriva guvernului Cîțu îmi aparține”

0
259

Guvernul Cîțu a fost demis. 281 dparlamentari au votat moțiunea dcenzură depusă dPSD. Printre cei care au contribuit la înlăturarea Guvernului Cîțu se numără și deputatul de Olt, Cătălin Grecu:

”Unul din cele 281 de voturi date împotriva guvernului Cîțu îmi aparține și a contribuit, în egală măsură, la înlăturarea celui mai detestat premier, de numele căruia se leagă colapsul din sănătate, valuri uriașe de scumpiri, facturi imense la energie și gaze, împrumuturi uriașe, scăderea veniturilor tuturor românilor, chiar și a copiilor sau pensionarilor.

Este un vot care amendează vinovații acestui haos, care îi sancționează pe cei care au luptat prea mult pentru putere, eludând regulile pandemiei și bunului simț, și deloc pentru români.
În plus, este un vot care reprezintă voința tuturor românilor, care au asistat împietriți cum peneliștii își împart funcții sau useriștii își recunosc propria incompetență, în timp ce România geme sub povara facturilor, frigului și întunericului.
”Echipa câștigătoare” a înfrânt! Guvernarea a eșuat, iar acest ”superman” rupt de realitate, care frizează ridicolul și lipsa de luciditate, a picat cu un scor istoric!” a declarat social-democratul.