Chesnoiu, despre Mihuți: ”De o noblețe sufletească surprinzătoare pentru un tânăr al zilelor noastre, cu o sinceritate debordantă, Bogdan a crescut alături de noi în echipa social-democrată de la Caracal”

0
306

Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii, susține că după retragerea sa de pe listele PSD Olt pentru Parlamentul României, a luat în calcul promovarea lui Bogdan Mihuți, un tânăr caracalean cu viziune și educație.

Bogdan Mihuți, președintele TSD Caracal și prim-vicepreședinte TSD Olt, este de o noblețe sufletească surprinzătoare pentru un tânăr al zilelor noastre și cu o sinceritate debordantă, potrivit lui Chesnoiu:

Decizia mea de a-mi retrage candidatura de pe listele PSD Olt pentru Parlamentul României ne-a oferit ocazia să luăm în considerare promovarea în această competiție a celui mai tânăr membru din conducerea organizației municipale Caracal a partidului. Bogdan Mihuți, președintele TSD Caracal și prim-vicepreședinte TSD Olt, este alegerea noastră pentru a mă înlocui în competiția electorală care urmează! Îl cunosc de mulți ani pe Bogdan, îi cunosc familia, parcursul său educațional și profesional. De o noblețe sufletească surprinzătoare pentru un tânăr al zilelor noastre, cu o sinceritate debordantă, Bogdan a crescut alături de noi în echipa social-democrată de la Caracal, cu convingerea că aici sunt oamenii care îi pot oferi șansa să învețe, să se dezvolte și să își manifeste opiniile nestigherit. Uitându-mă în urmă, mi-a amintit de determinarea cu care am pășit pentru prima dată în sediul Partidului Social Democrat pentru a mă înscrie ca membru și de evoluția mea în organizația de tineret. Ca pentru mulți tineri, PSD a fost o platformă reală de educație și formare în spiritul echilibrului, a responsabilității și a grijii față de semeni. Prin implicare și pregătire continuă, Bogdan a reușit să dobândească maturitatea necesară pentru o funcție în slujba cetățeanului. Mă bucur pentru șansa pe care o are și am convingerea că ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul României!” a transmis Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.