Școala Gimnazială Osica de Sus a fost reabilitată. Firicel din Las Fierbinți, la inaugurare

0
405

Școala Gimnazială din Osica de Sus (Școala din Vale) a fost reabilitată; elevii care învață aici vor beneficia de condiții moderne pentru studiu, de mobilier nou și de sistem de încălzire de ultimă generație. Modernizarea școlii din Osica de Sus a fost realizată de Asociația BookLand.

La inaugurarea unității de învățământ au participat actorul Toma Cuzin (Firicel din serialul Las Fierbinți difuzat de Pro TV), foști directori, directoarea Marin Mihaela, directorul adjunct Nițu Emanuel și reprezentați ai BookLand Romania:

Astăzi a avut loc inaugurarea Școlii Gimnaziale Osica de Sus (Școala din Vale). Alături ne-a fost domnul Toma Cuzin, foștii directori, domnul Sulger Marin și domnul Lixandru Gheorghe, doamna director Marin Mihaela, domnul director adjunct Nițu Emanuel și, nu în ultimul rând, reprezentați ai BookLand Romania, care a inițiat acest proiect.

Pe această cale doresc să mulțumesc încă o dată atât asociației, cât și tuturor partenerilor care au contribuit la acest proiect, rezultatul fiind unul de excepție, copiii având șansa de a studia și de a se dezvolta într-un mediu adecvat și sănătos din toate punctele de vedere.

Vă urez să pășiți cu dreptul pragul acestei unități de învățământ reabilitată la standarde europene și dotată modern”, a declarat primarul comunei, Cezar Filip.