Primarul Ion Doldurea, o nouă întâlnite cu cetățenii din cartierul Libertății

0
403

Săptămânal primarul Ion Doldurea este în mijlocul caracalenilor pentru a le asculta problemele și a găsi împreună o soluție. Ieri a venit rândul locuitorilor din cartierul Libertății să discute cu edilul municipiului.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute proiectele în implementare pentru dezvoltarea acestui cartier și nu numai. Edilul le-a prezentat celor de față proiectele în curs de desfășurare asigurându-i că toate lucrările sunt în grafic. De asemenea, s-a discutat despre nevoile pe care le are municipiul pentru a deveni un oraș european, despre proiectele de regenerare urbană, despre aportul voluntar și stația pentru deșeuri vegetale, despre stadiul implementării proiectului privind creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale, despre stadiul lucrărilor privind reabilitarea și extinderea rețelei de apă și canal, un proiect care permite modernizarea în totalitate a acestei infrastructuri a orașului prin care se va crea un confort sporit caracalenilor. Acestea au fost doar o parte dintre multitudinea de proiecte pe care primăria le are în curs de desfășurare.

Suntem pe un drum ascendent, unul favorabil nouă și invit pe toată lumea să vină să vadă orașul Caracal în 2027. Avem proiecte care sunt finalizate, proiecte care sunt în derulare și proiecte care încep acum licitația și care sunt aprobate iar din toamna asta sau cel târziu anul viitor vor fi puse în lucru. Unul dintre cei mai importanți oameni este deputatul Adrian Chesnoiu, care întotdeauna ne-a stat alături și ne- a sprijinit în demersul nostru pentru un oraș modern”, a transmis Ion Doldurea.

Marilena Vasile