„Ziua Familiei” , sărbătorită la Prysmian

0
535

La această oră este în desfășurare un eveniment deosebit organizat de către Prysmian cu sediul pe strada Milcov.

La „Ziua Familiei ” au fost invitați salariații unităţii împreună cu copiii lor. Invitații au avut  parte de relaxare totală. De la ora 10:00-12:00 au fost desfășurate activități pentru copii ,iar pentru părinți surprizele vor începe de la ora 12:00 și vor ţine până in jurul orei 14:00.

Manifestarea a fost deosebită conținând locuri de joacă pentru copii, aceștia fiind preluați de către „zâne” pentru a dansa,încheind cu zumba, unde au fost coordonați de către un profesionist. Mâncarea și băutura au fost gratuite și nu în ultimul rând un candy bar pentru cei mici, de unde puteau să se delecteze cu diferite dulciuri.

 

În cadrul acestui eveniment va fi susținut un spectacol interesant oferit de Jo și de Doina Oltului. De remarcat este ca au fost prezenți în rândul celor aproape 2000 de invitați și cei din conducerea societății.

Cei care au contribuit la organizarea acestui eveniment sunt societăți și firme din Județul Olt . Eurest a asigurat mâncarea și băutura și Dodolino a asigurat locurile de joacă pentru cei mici.

Festivitatea va avea loc și anul viitor , așa cum ne-a declarat ,unul dintre directorii societăți:” Anul viitor vom organiza acest eveniment în condiții mult mai bune , venind în fiecare an cu lucruri noi si inedite.”