VIDEO. Incendiu la fabrica de mezeluri din Valea Mare, deținută de familia Spak

0
814

UPDATE, ora 16.40

În acest moment, acționează peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Vâlcea și ISU Argeș, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un incendiu a izbucnit duminică, 14 noiembrie, la o hală de producție din carne, din comuna Valea Mare. Fabrica de mezeluri aparține familie SpaK.

Din primele informații, nu sunt anunțate victime.

„Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Suprafața afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. În sprijinul pompierilor olteni se deplasează o autospecială de stingere de la ISU Argeș și o autospecială de stingere de la ISU Vâlcea.

Totodată, au fost suplimentate mijloacele de intervenție cu o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

Vom reveni cu amănunte.