VIDEO. Bărbatul care și-a răpit fosta iubită, reținut pentru 24 de ore

0
259

Bărbatul de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, care a răpit de pe stradă o femeie, fost sa iubită, a a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de lipsire de libertate și de încălcarea unui ordin de protecție pe care femeia, fosta sa iubită, îl obținuse în instanță pentru șase luni.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsite de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost sesizați în această dimineață, 21 septembrie, că o femeie din Caracal a fost răpită. Caracaleanca de 31 de ani a fost băgată într-o mașină de culoare gri, în zona Primăriei Dobrosloveni, de fostul concubin.

Bărbatul a fost depistat între comunele Radomirești și Mihăiești, acesta fiind împreună cu femeia.