Un adolescent de 16 ani a sărit de pe pasarela din Gara Slatina

0
3362

Un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, s-a  aruncat, noaptea trecută, de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată, în apropierea Gării. Tânărul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru îngrijiri medicale:

 „La data de 2 octombrie  2023, în jurul orei 00:15, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată, aparținând Căii Ferate Slatina.

 La fața locului, s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina.

 Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată.

 În urma evenimentului, tânărul a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.