Tânără de 32 de ani, înjunghiată de soț, în Slatina

0
564

O slătineancă în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital după ce soțul său a lovit-o la nivelul feței, după care i-a provocat o rană cu un obiect ascuțit, la nivelul toracelui. Conflictul între cei doi parteneri de viață a avut loc într-o locuință de pe strada Castanilor din Slatina:

„Un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Teslui, a sesizat prin apel unic de urgenţă 112, faptul că în timp ce se afla într-o locuință de pe strada Castanilor, din municipiul Slatina, împreună cu soția sa, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial în zona toracelui, solicitând un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, acesta și-ar fi lovit soția, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, la nivelul feței, provocându-i și o rană, cu un obiect tăietor-înțepător, la nivelul toracelui. Femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.” a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri și pentru emiterea pe numele acestuia a unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele agresourului s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.