Tânăr din Brastavățu, dosar penal, după ce și-a bătut calul

0
227

Un tânăr de 19 ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, este cercetat de polițiști, după ce și ar fi bătut calul cu un par.

Polițiștii spun că animalul ar fi fost lovit sâmbătă, 6 august, o persoană sesizând actele de violență printr-un apel la 112.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind o cabalină asupra căreia sunt exercitate acte de violență de către un bărbat, acest fapt fiind sesizat prin apel 112, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 14:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline, în comuna Brastavățu, județul Olt.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline.

În cauză, au fost sesizați polițiștii din cadrul Biroului  pentru Protecția Animalelor care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

foto: arhivă