Șoferi din Olt, prinși beți la volan. Ce le-au făcut oamenii legii

0
281

Polițiștii olteni au oprit și scos din trafic trei conducători auto ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Primul care a ajuns în atenția oamenilor legii este un bărbat, de 47 de ani, din comuna Gostavățu, județul Olt, care a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,71  mg/L alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea ghinionist este un bărbat, de 30 de ani, din comuna Traian, depistat de polițiștii olteni,  în timp ce conducea un autoturism,  prezentând o concentrație de 1,02 mg /L alcool pur în aerul expirat. Cel de-al treilea personaj depistat de oamenii legii conducând sub influența băuturilor alcoolice este un bărbat, din Drăgănești Olt, în vârstă de 41 de ani. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspector principal Alexandra Dicu.