Șofer reținut de polițiștii din Olt. A fost prins beat la volan și cu permisul suspendat

0
1012

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat în trafic sub influența alcoolului și cu permisul reținut.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat, miercuri, în trafic, pe raza orașului Piatra Olt un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lungești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest care a arătat o concentrație de 0,73 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. „Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, întrucât era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.