Slătineanul care a murit în Italia va ajunge, vineri, în satul Mărgheni

0
595

Trupul neînsuflețit al slătineanului Florin Străinu va ajunge, vineri, în satul Mărgheni, comuna Brâncoveni. Acesta va fi înmormântat lângă mama sa.

Printr-o postare pe Facebook, sora tânărului a anunțat că înmormântarea va avea loc sâmbătă, la cimitirul din satul Mărgheni, acolo unde se odihnește și mama lor. Bărbatul de 36 de ani a ales să-și pună capăt zilelor în Italia, unde lucra de ani buni.

„FLORIN, FLORI, VARUTZA, STELISTUL, DEOSEBITUL nostru va ajunge vineri acasă, în locul lui drag, sat Mărgheni, comuna Brâncoveni, județul Olt, urmând ca sâmbătă, în jurul orei 14.00, să fie dus lângă mami, la biserică. Te vom iubi mereu, FLOAREA noastră cu ochi albastri!”, a scris, pe pagina de socializare, sora tânărului decedat.

Potrivit apropiaților, tânărul a fost profund afectat de moartea mamei sale, iar săptămâna trecută și-a pus capăt zilelor. Familia lui Florin Străinu a cerut ajutor pentru a strânge suma de bani necesară repatrierii trupului neînsuflețit. Întreaga comunitate din Brâncoveni și prieteni ai familiei s-au implicat în strângerea de fonduri pentru ca trupul neînsuflețit să ajungă acolo unde se odihnește și mama sa, răpusă de cancer în urmă cu șapte ani.