Slatina: Șicanare în trafic dusă la extrem

1
1281

Un eveniment rutier care ar fi urmat unei șicanări în trafics-a produs sâmbătă dimineață, în municipiul Slatina. Un bărbat care ar fi vrut să-i ceară socoteală unui alt șofer a fost lovit cu mașina.

Evenimentul a avut loc sâmbătă-dimineață, în zona catedralei vechi din Slatina. Doi șoferi ar fi avut o altercație în trafic, șicanarea de la volan fiind urmată de o confruntare directă.

Conform unor informații de la fața locului, cei doi șoferi care s-au șicanat ar fi oprit în zona respectivă, iar unul dintre ei a coborât să-i ceară socoteală celuilalt.

În acel moment, șoferul rămas la volanul mașinii sale a pornit, rănindu-l pe bărbatul care se poziționase în fața autoturismului.

Fără nicio ezitare, șoferul BMW-ului a apăsat pedala de accelerație și l-a lovit pe individul ieșit din mașină, continuând să demareze, deși știa că acesta se afla sub roți. Victima a fost târâtă cel puțin 10 metri pe trotuar. Participanții la trafic au sărit imediat în ajutorul bărbatului și l-au scos de sub roțile BMW-ului.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de poliție și autospeciale de prim-ajutor, bărbatul lovit fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

1 COMENTARIU

  1. nu se poate asa ceva de urgenta trebui destructurata toata politia din olt pentru ca nu se aflau an trafic politisti si sa fie aplicata legea ca an america persoanele de genu asta sa fie omorate pe loc de catre politisti deci e video crancen de privit sau o revolutie an bucuresti nu se mai poate asa ceava stop pana aici nu ami imaginat vreo data sa vad asa ceva an secolu 2024 romania educata mau trecut niste fiori pe sira spinari si am plans dintr-o data (((((((((((((

Comments are closed.