Șase bărbați, arestați preventiv, după ce au furat bunuri din societăți comerciale

0
376
Polițiștii olteni au reținut șase bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi. Aceștia au sustras bunuri de la mai multe societăți comerciale din Olt și Gorj. Prejudiciu ar ajunge la două miliarde de lei.
„În noaptea de 4/5martie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Caracal împreună cu cei Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Craiova, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, toți din județul Olt, la scurt timp după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială, din județul Gorj. Din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2019- martie 2020, cei patru bărbați, împreună cu alți doi, ar fi comis mai multe furturi din societăți comerciale, pe raza județelor Olt și Gorj, ocazie cu care ar fi sustras, în special, țigarete și băuturi alcoolice, creând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.
Joi, cei șase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. În această seară, instanța a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.