Procurorul din cazul Caracal, pus sub acuzare. Greșeala care a costat-o totul pe Alexandra

0
330

Ultimă oră! Procurorul Cristian Popescu, cel care a instrumentat, inițial, cazul Caracal, a fost pus sub acuzare. Acesta a făcut o greșeală care a costat-o totul pe Alexandra Măceșanu.

Acesta ar fi acuzat pentru abuz în serviciu în ceea ce privește inetrvenția în cazul Alexandrei. Cristian Popescu a greșit enorm așteptând 6 ore pentru a intra în casa criminalului din Caracal.

Și Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, a fost pusă sub acuzare în dosarul Caracal.

Cristian Popescu nu le-a permis polițiștilor să încalce mandatul de percheziție pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă. Procurorul a fost demis la începutul lunii trecute.

Lumea este revoltată pentru incompetența cu care s-a tratat apelul primit de la Alexandra, dar și de cum a decurs ancheta ulterior. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu îl vrea pe acest procuror la pușcărie.

„Procurorul Popescu și ceilalți care sunt audiați la SIIJ sunt audiați pe baza plângerii mele penale. Procurorul își desfășoară activitatea pe baza acestei plângeri. Eu am spus foarte clar în plângere că domnul Popescu este un complice. El nu este la prima abatere de acest gen. Am cinci cazuri de familii care au venit să reclame acest lucru. Cum să îl trimiți în judecată pentru neglijență în serviciu. Omul acesta trebuie să intre la pușcărie pentru ce nu a făcut”, a spus Cumpănașu la România TV.

Sursa: capital.ro