Prima ediția a Festivalului de pescuit recreativ

0
271

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina va organiza în perioada 7-8 septembrie  prima ediția a Festivalului de pescuit recreativ. Frumosul eveniment se va desfășura în localitatea Dobrosloveni, județul Olt și va fi găzduit de Balta Frăsinet.

Concursul se va desfășura în două zile, după un program bine stabilit:

Prima zi va debuta la ora 8:00 cu deschiderea oficială a festivalului. La ora 9:00 va avea loc primirea si instalarea expozanților, dar și prezentarea tradițiilor locale. În ora urmnătoarea, va avea loc primirea și instalarea concurenților. Tot la ora 10:00 se vor prezenta condițiile de participare și criteriile de punctare. La ora 10:30 se va face recepția de deschidere a evenimentelor. Concursul pentru femei și copii va lua startul cu începere de la ora 11:00 și va ține până la ora 17:00. Treizeci de minute mai târziu, va avea loc festivitatea de premiere. Seara se va încheia cu cântec și voie bună. Atmosfera va fi întreținută de nume mari ale muzicii populare precum: Sorina Dinu, Dorina Mete, Costel David și Ansamblul Izvorașul.

În ziua următoare, la ora 12:00 se va finaliza competiția de pescuit pentru bărbați. Cu începere de la ora 12:30 va avea loc festivitatea de premiere a concursului de pescuit pentru domni. Iar după ora 13:00, toți cei prezenți vor lua parte la un ospăț pe cinste cu mâncare pescărească.

Cei ce doresc să ia parte la acest festival își pot confirma prezența la numărul de telefon: 0724.702.050. Spor în toate și fir întins!

Alexandra N.