Polițistul Florea Șerbănoiu a fost înmormântat cu onoruri militare

0
4201

Agentul șef principal, Florea Șerbănoiu, șeful Postului de Poliție Oboga, care a murit marți seară, după ce s-a electrocutat la pescuit, a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica din Piatra Olt, de lângă Sala de Sport. Un pluton de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a tras trei salve de foc, în momentul în care sicriul a fost coborât în mormânt. Polițistul a fost înhumat la Cimitirul de pe strada Magnoliei.

Onoruri militare, dar şi durere la înmormântarea poliţistului Florea Șerbănoiu. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum, în zgomotele asurzitoare făcute de sirenele maşinilor de poliţie. La ceremonia religioasă, alături de familie și rude, au fost prezenți numeroși colegi de-ai polițistului de la secțiile arondate din zonă în frunte cu șeful Poliției orașului Balș, comisarul șef Sorin Florea, precum și primari din zonă printre care primarul orașului Piatra Olt, Tudor Udrescu și viceprimarul Nicușor Rada, primarul comunei Oboga, Tudor Matei, dar și foarte mulți localnici.

De precizat că, în cursul zilei de miercuri,11 iulie, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, în frunte cu comisarul șef Ionuț Sîrbu, a depus o coroană de flori la căpătâiul colegului lor, agentul șef principal Florea Șerbănoiu, și a transmis sincere condoleanțe familiei, iar la final a înmânat familiei îndurerate un plic, din partea Asociației de Întrajutorare a Polițiștilor constituită la nivelul IPJ Olt, cu un mic ajutor financiar. De asemenea și primarul orașului Piatra Olt, Tudor Udrescu și angajații din primăriei i-au adus un ultim omagiu agentului șef principal de poliție Florea Șerbănoiu, depunând o coroană de flori la sicriul acestuia.

Agentul șef principal Florea Șerbănoiu, în vârstă de 54 de ani, șeful Postului de Poliție Oboga, a murit marți, după-amiază, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva. În momentul în care a aruncat undița vârful acesteia a făcut un arc electric cu firele de înaltă tensiune ce traversează zona, omul legii fiind electrocutat pe loc.

O ambulanţă a intervenit la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate, omul legii a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Șerbănoiu lucra de peste 30 de ani în Poliția Olt, iar de zece ani era șef de post la Postul de Poliție Oboga.

Ilie Bîzoi