VIDEO. Patru utilaje de la Drumul Expres Craiova-Pitești, în flăcări

0
405

UPDATE: Pompierii din cadrul ISU Olt au stabilit, marți seara, că utilaje ce lucrau la Drumul Expres Craiova-Pitești au luat foc din cauza unui scurtcircuit electric.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la unul dintre utilaje”, au declarat reprezentanții ISU Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Pompierii Gărzii Balș și de la Detașamentul Slatina au acționat marți seara, 26 aprilie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe Drumul Expres Craiova-Pitești, pe o porțiune dintre Balș și Pielești ce nu a fost deschisă circulației.

Potrivit ISU Olt, patru utilaje pentru finisarea asfaltului au luat foc, acestea fiind distruse în proporție de 70 la sută.

„Pompierii Detașamentului Slatina și Gărzii Balș, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la patru utilaje pentru finisarea asfaltului. Evenimentul s-a produs între localitățile Balș și Pielești, pe un sector de drum care nu este deschis circulației rutiere. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la materialele combustibile din compunerea utilajelor. În urma incendiului cele patru utilaje au fost distruse în proporție de aproximativ 70 la sută. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Centura orașului Balș, parte a Lotului 1, Tronsonul 2 din Drumul Expres Craiova-Pitești, a fost deschisă circulației săptămâna trecută, pe 21 aprilie. Astfel, a fost primul segment din Drumul Expres Craiova-Pitești inaugurat.

VIDEO accesând link-ul:

https://www.youtube.com/shorts/KR5gFd8WW4w