O femeie din Curtişoara şi-a înjunghiat soţul

0
761

Un bărbat, din comuna Curtișoara, după ce și-a agresat fizic soția, a fost înjunghiat, în zona gâtului, de către aceasta.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între un bărbat în vârstă de 47 de ani și o femeie în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Curtișoara, județul Olt, ar fi izbucnit un conflict spontan.

În urma conflictului, bărbatul ar fi agresat fizic femeia, iar aceasta l-ar fi înjunghiat cu un obiect tăietor – înțepător în zona gâtului.

Atât bărbatului, cât și femeii le-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul medical sosit la fața locului, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.” transmite IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, iar femeia a fost internată la Centrul de Asistenţă Socială și Protecția Copilului Olt.

Totodată, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.