A murit înecat în mare

0
398

Imagini înfiorătoare pe litoralul, unde un polițist din Drăgănești Olt care lucra în Caiova s-a înecat în stațiunea Eforie Nord. În vârstă de 27 de ani,  Georgian Cazacu a fost adus la țărm de o ambarcațiune SMURD.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost zadarnice. Sfâșiată de durere, logodnica bărbatului urma să-și sărbătoarească ziua de naștere la malul mării. Vacanța pe litoral ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie pentru polițistul Georgian Cazacu. Tânărul din Craiova tocmai ce reușise să se transfere cu serviciul din Drăgănești Olt la Inspectoratul Județean de Poliție Dolj, pentru a fi mai aproape de logodnica sa, de profesie procuror. Înainte de a se muta la noul loc de muncă, a vrut să petreacă la mare atât transferul, cât și ziua de naștere a celei pe care urma să o ceară în căsătorie. Femeia se pregătește acum de înmormântare.

Polițistul a intrat în apă, luni, în jurul orei 18:30, pentru ultima baie din zi. Georgian a înotat spre larg, iar, la un moment dat, salvamarii au intervenit de urgență, după ce l-au văzut plutind departe de mal.