Ludmilei Stoian Drăghici, lansare de debut la Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”

1
387
Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu” a găzduit, joi seara, lansarea volumului  „O iubire dincolo de timp”, semnat de autoarea slătineancă Ludmila Stoian Drăghici.
Romanul de debut al Ludmilei Stoian Drăghici prezintă o iubire de poveste, la care cu toții visăm, dar care este umbrită de un experimentul inedit al unui medic și al unui fizician psihoterapeut. Se simte că autaorea scrie după dictarea inimii, acolo unde se ascunde un izvor nesecat de dragoste și pasiune.
Ludmila Stoian-Drăghici  face dovada unei imaginații fără margini în cartea sa de debut O iubire dincolo de timp. Bogăția imaginativă o va ajuta cu siguranță în cariera de scriitor și poate face diferența. Este la început de drum, dar debutează frenetic în sufletele cititorilor sensibili cu a sa originală „iubire dincolo de timp”, provocând un bine-venit scurtcircuit între clișeele din literatura romantică și posibilitățile ei. Acest punct forte ar fi meritat chiar mai mult documentat și dezvoltat în partea a doua a cărții, dar poate fi reținut și explorat în viitor, pentru o ediție revizuită sau, poate, pentru o altă operă care să întrunească așteptările chiar și a celor mai exigenți cititori.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.