Cu mic, cu mare, gurmanzii și nu numai sunt așteptați vineri, 8 septembrie, la cel mai mare eveniment gastronomic pe Faleza Dunării Corabia unde se va găti cea mai mare saramură oltenească de pește. Acest eveniment face parte din proiectul de promovare turistică a orașului Corabia:
”Vineri, 8 septembrie, în cadrul PROIECTULUI DE PROMOVARE TURISTICĂ, organizăm EVENIMENT GASTRONOMIC pe Faleza Dunării Corabia. Vom promova CEA MAI MARE SARAMURĂ OLTENEASCĂ DE PEȘTE alături de alte vedete ale bucătăriei tradiționale oltenești: proțap de vițel, grătar de mici și pastramă de oaie, mâncare de raci (ardei), fasole cu afumătură, scoici, pâine la țăst, produse de cofetărie, toate udate cu multă bere rece în acorduri de muzică populară oltenească. Saramură de pește cu mămăligă va fi oferită GRATUIT în limita a 500 porții, restul produselor vor fi oferite contra cost de bucătari din orașul Corabia.” a transmis Daniel Albu, administratorul public al orașului Corabia.