Drama Nicoletei. Părinții au identificat-o la morgă

0
1646

Nicoleta Marcu a fost identificată de părinții ei la morgă. Potrivit primelor date, fata s-a sinucis, corpul ei nu prezinta semne de violență.

Potrivit IPJ Olt, în această cauză nu există suspiciuni de omor.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că trupul neînsuflețit gasit in râul Olt aparține tinerei dată dispărută la data de 26 aprilie. Nu exista suspiciuni de omor în cauză”, spun cei de la IPJ Olt.

Nicoleta Marcu a suferit o dramă încă din copilărie. La doar cinci ani, fata a rămas fără mama biologică, care s-a stins fiind răpusă de cancer. Tânăra a plecat în America, iar după revenirea în țară a suferit o depresie.

În 2017 aceasta a avut o tentativă de suicid, încercând să se arunce de la înălțime.

Femeia, de 27 de ani, urma un tratament de specialitate, iar toți prietenii spun că era într-o stare bună. După izbucnirea epidemiei de coronavirus, magazinul la care lucra fata s-a închis temporar, iar aceasta a fost nevoită să stea în casă. În această perioadă starea ei s-a agravată.

Nicoleta a plecat din casă în seara zilei de 25 aprilie. Este surprinsă de camerele video cum trece pe la Fântâna Speranței, Prefectura Olt, coboară spre Piața de jos din oraș și o ia pe strada Ionașcu, mergând spre Olt.

Trupul ei a fost găsit plutind pe râul Olt, duminică, la o săptămână de la dispariție.

Diana, prietena Nicoletei Marcu, a scris un mesaj emoționat pe pagina de socializare. Diana a sperat tot timpul că prietena ei va fi găsită în viață și a căutat-o permanent.

„Îți Mulțumesc că mi ai fost prietenă, colegă ! Plânge și cerul alături de noi!Dumnezeu să te ierte ! Zbor lin către cer”, a scris Diana pe pagina de socializare.

O altă prietenă încearcă să găsească o explicație pentru gestul Nicoletei.

„Nu pot să mă gândesc la tine ca și când nu mai ești, încerc să înțeleg de ce ai ales așa, însă nu pot… Ce a fost în sufletul tău, înger frumos? De ce ai plecat fără ca măcar să te bucuri de viață? Îmi vei lipsi enorm… îmi va lipsi să te strâng in brațe, îmi va fi dor de momentele în care pur si simplu erai, fără să faci ceva anume… Știam că vei fi acolo să îmi oferi unul din zâmbetele tale, însă acum… nu mai ești. Drum lin către îngeri, iubita mea! Sper că ești într-un loc mai bun”, a scris Bianca.