Dosar penal pentru o familie din Dăneasa

0
209
Pe numele unei tinere de 30 de ani din comuna Dăneasa, oamenii legii au deschis un dosar penal după ce au depistat-o în trafic la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere. Femeia a fost oprită de polițiștii din Slatina pe strada Abatorului, din oraș. Totodată, și soțul femeii s-a ales cu dosar penal pentru că i-a încredințat mașina acesteia.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către soțul acesteia, în vârstă de 44 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt.
Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.” transmite IPJ Olt.